Coronamaatregelen Bonaire versoepeld

Coronamaatregelen Bonaire versoepeld

Bonaire nieuws, 13 mei 2021 / zonvakantiebonaire.nl

Kralendijk – Bonaire versoepelt vanaf 13 mei de coronamaatregelen. De besmettingen zijn gedaald naar 15 actieve gevallen en er liggen momenteel geen besmette personen meer in het ziekenhuis. Het risico niveau daalt van niveau 4 naar niveau 3 voor de aankomende 2 weken.

Terrassen Bonaire weer open

Op Bonaire gold de laatste weken een corona risico niveau 4 (zeer ernstig). Per vandaag verlaagd het risiconiveau naar 3 (ernstig). Dit betekent dat onder andere restaurants, bars en casino’s tot 24.00 open mogen blijven. Discotheken moeten nog wel dicht blijven. Ook mogen er weer meer personen samenkomen maar probeer groepen te vermijden en privé maximaal met 10 personen af te spreken. Verder mogen er in winkels maximaal 2 personen uit 1 huishouden winkelen.

Wil je op vakantie naar Bonaire dan moet je een negatieve PCR-test kunnen overleggen. Later volgt er een systeem zodat gevaccineerde ook zonder PCR-test naar Bonaire kunnen reizen.

Voor de meest actuele status kan je het beste kijken op de site van de Rijksoverheid. Hier vind je alle regels die nu gelden. Klik hier om direct naar de site van Rijksoverheid te gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duikkaart Bonaire
Rincon Autoroutes Kaart
Tras Di Montana autoroute
Rincon Autoroutes Kaart
Bara di Karta Kaart