Vakantie boeken Bonaire

Vergelijk de aanbieders van reizen naar Bonaire en boek direct

»Pakketreizen    »Vliegtickets    »Accommodaties zonder tickets

»Pakketreizen                »Vliegtickets
»Accommodaties

Van plan om een vakantie te boeken naar Bonaire? Voor veel Nederlanders staat een reis naar dit tropische paradijs hoog op de lijst van favoriete bestemmingen. Op Bonaire kan je genieten van de zon, de zee en de prachtige stranden, maar er is nog veel meer te ontdekken op het eiland. Van de prachtige lagunes, het mangrovebos, zoutpannen met zoutvlaktes en ruige platte landsgebieden met boerderijtjes (Kunuku). De rijke historie van Bonaire is op talloze plekken terug te vinden. Je kan er met de auto op uit trekken naar de vele mooie en belangrijke plekken die Bonaire rijk is. Voor de avontuurlijke vakantiegangers is er een overvloed aan activiteiten, zoals snorkelen en duiken, windsurfen, kitesurfen, kajakken of wakeboarden. Verken de ruige natuur en de leuke dorpjes van Bonaire via de vele wandel, en fietsroutes. Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Bonaire!

Ontdek hier de beste aanbiedingen voor jouw vakantie naar Bonaire en boek direct.  Een reis naar de tropische vakantiebestemming Bonaire staat bij veel Nederlanders hoog op de lijst van favoriete bestemmingen. Op Bonaire kan je genieten van de zon, de zee en de prachtige stranden maar er is nog veel meer te doen op het eiland. Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Bonaire!

Reizen naar Bonaire hoeft niet duur te zijn

Hamlet Oasis Bonaire boeken

Hamlet Oasis Resort Bonaire

Hamlet Oasis is een resort met leuke cottages. Al het groen van de prachtig aangelegde tropische tuin is niet alleen voor jullie genieten, ook voor de vele vogels op Bonaire is dit een oase. De naam verklapt het al een beetje: Hamlet Oasis is een oase van rust in het o zo knusse Kralendijk. Een kleinschalig vakantiepark met fijne appartementen en een ruim terras. Volg de panoramische route vanaf Kralendijk langs de ruige kustlijn.

appartementen
3.5/5
  • Goede prijs met hoge kwaliteit
  • Nederlandse eigenaarBonaire aanbieding €713
  • PADI-duikschool op het park
  • Oase van rust
  • Heerlijk terras
Chogogo Dive & Beach Resort boeken

Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire

Vriendelijk personeel, stijlvolle appartementen en een uitstekende service: het bekende TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort is nu ook te vinden op Bonaire. En dat op een toplocatie. Na een verrukkelijk ontbijt sta je zo met je blote voeten in het witte zand. Dé eye catcher: een lazy river waarop je door het hele resort dobbert. Als dat geen vakantie is... Chogogo heeft alles in huis voor een topvakantie op Bonaire.

appartementen
4/5
  • Aan het mooiste strand van Bonaire
  • Splinternieuwe appartementenBonaire aanbieding €915
  • Vlakbij het knusse Kralendijk
  • dobberen in de lazy river
  • Toplokatie

Van Der Valk Bonaire boeken

Van Der Valk Bonaire

Het uitgestrekte all inclusive Van der Valk All Inclusive Plaza Beach Resort ligt op de beste locatie van Bonaire en is voorzien van een populaire beachbar, een eigen jachthaven en zeer ruime suites. Naast de zeer aantrekkelijke prijs, is het de ideale stek voor zonaanbidders en strandliefhebbers. Je loopt zo het strand op de zee in. Of neem plaats op een van de uitnodigende loungebedden aan het zwembad. Hier vind je de echte Hollandse gezelligheid maar dan op Bonaire.

all inclusive hotel
4/5
  • All Inclusive
  • Een eigen 5-sterren PADI-duikschoolBonaire aanbieding €1099
  • Ontspan aan het zwembad of op het strand
  • Eigen jachthaven
  • Vlakbij Kralendijk

Een vakantie boeken naar Bonaire is zo gebeurd

Delfins Beach Resort Bonaire boeken

Delfins Beach Resort Bonaire

Met luxe, comfort én twee top à la carte restaurants steelt Delfins Beach Resort Bonaire je hart. Verscholen in de groene tuin liggen de moderne appartementen. Elk met een uitzicht om bij weg te dromen. Geniet van culinaire hoogstandjes in het restaurant. De kwaliteit is op het hoogste niveau. Na een duik in het grootste zwembad van het eiland is het tijd voor je lievelingscocktail. In dit ruim opgezette resort ga je ongetwijfeld een mooie tijd tegemoet.

appartementen
4.5/5
    • Direct gelegen aan privéstrand
    • Brass Boer, culinair dinerenBonaire aanbieding €1063
    • Grootste zwembad van Bonaire
    • Ruime appartementen
    • Met duikcentrum
Ocean Breeze Bonaire boeken

Ocean Breeze Bonaire

Ocean Breeze appartementen en Boutique Hotel is niet te missen in de prachtige lagune aan de westkust van Bonaire. Ocean Breeze heeft hotelkamers, studio's en appartementen. Geniet rond of in het zwembad van jouw favoriete drankje of wandel naar Kralendijk. Sea Breeze leent zich prima als ideale uitvalsbasis om Bonaire te ontdekken. Vanaf hier zit je in een mum van tijd in Kralendijk of aan het strand.

appartementen
3.5/5
  • Privéschiereiland in een lagune
  • Mooi zwembad met barBonaire aanbieding €783
  • À la carterestaurant met zeezicht
  • Tropisch omgeving
  • Direct aan haven

Hieronder alle aanbieders van All inclusive resorts op Bonaire inclusief vlucht

De mooiste hotels op Bonaire inclusief vlucht vind je hieronder

Op zoek naar een vakantie op Bonaire inclusief vlucht en huurauto?

Vliegtickets boeken Bonaire

Als je jouw vakantie naar Bonaire zelf wilt regelen dan kan ook kiezen voor een losse vliegticket en daarnaast zelf een hotel of appartement bijboeken. Je bent dan vrijer in de keuze van je hotel of appartement. Bovendien ben je ook vrijer in de duur van jouw vakantie. In sommige gevallen kan het ook voordeliger zijn om los te boeken.

Een vakantie boeken naar Bonaire is zo gebeurd

Er vertrekken wekelijks diverse vluchten vanuit Amsterdam Schiphol naar Bonaire. Hieronder een overzicht van aanbieders met  de mogelijkheden om de goedkoopste vliegtickets naar Bonaire te boeken. Als je de voordeligste vliegticket naar Bonaire gevonden hebt boek dan snel voordat deze veranderd.

De vlucht naar Bonaire duurt ongeveer 10 uur. De prijzen voor een retourvlucht Bonaire beginnen al vanaf €400,-. De prijs is afhankelijk van vraag en aanbod en uiteraard de aanbieder.

Vakantie Boeken naar Bonaire

Boek jouw vliegtickets naar Bonaire via Tui

Accommodatie Bonaire boeken zonder vliegtickets

Als je in bezit bent van losse vliegtickets dan kan het zoeken naar jouw ideale hotel of appartement beginnen. Denk goed na welke wensen je hebt. Zo kan je ervoor kiezen om een all inclusive resort te boeken. In zo’n resort verblijf je in alle luxe met alles erop en eraan. Maar wil je meer vrijheid dan kies je eerder voor een hotel of juist een eigen appartement met keuken. Uiteraard zijn er ook grote verschillen in prijzen. Voor ieders budget en wensen is er wel wat te vinden op Bonaire.

Vissen Bonaire
Duikkaart Bonaire
Rincon Autoroutes Kaart
Tras Di Montana autoroute
Rincon Autoroutes Kaart
Bara di Karta Kaart