Auto huren op Bonaire

Vind hier informatie over het huren van een auto op Bonaire

»Plekken ontdekken    »4 wiel aandrijving    »Pickup    »Waar je auto huren

»Plekken ontdekken            »4 wiel aandrijving  
»Pickup                                  »Waar je auto huren

Om het eiland goed te verkennen kan je het beste een auto huren op Bonaire. Met een huurauto zie je meer van Bonaire en ben je flexibeler. Het eiland heeft een redelijk goed wegennet al zijn er ook plekken die wat minder makkelijk begaanbaar zijn. Het huren van een auto op Bonaire is erg makkelijk om zelf te regelen. Maar wat is er allemaal nodig voor het huren van een auto en waar moet je op letten? Hieronder vind je veel praktische informatie.

Auto's op Bonaire

Plekken ontdekken

Aangezien het slecht gesteld is met het openbaar vervoer op Bonaire is het aan te raden om een auto te huren op vakantie. Het eiland is relatief klein maar heeft zoveel plekjes om te ontdekken. Stap in de auto en trek er zonder navigatie op uit. De auto kan bijna overal geparkeerd worden en je komt op deze manier op de mooiste plekken terecht. Op Bonaire zijn ook mooie offroad autoroutes uitgezet. Meer informatie over deze routes vind je hier.

Ontdek de mooiste plekjes van Bonaire met een huurauto

4 wiel aangedreven

Als je avontuurlijk ingesteld bent is het raadzaam om een 4 wiel aangedreven auto (4×4) te huren omdat de niet verharde wegen door regenval soms onbegaanbaar zijn voor een normale auto. Ook in het Washington Slagbaai National Park is een 4×4 aan te raden. Niet alleen voor de minder begaanbare wegen is deze auto practischer maar op het ruwere terrein rijden ze ook comfortabeler.

Pickup huren Bonaire

Pickup

Als je voor een duikvakantie naar Bonaire bent gekomen is het verstandig om voor een pickup te gaan. Alle duikbagage kan in de achterbak gelegd worden en zo heeft u geen natte spullen in de auto. Ook kan de achterklep gebruikt worden om op te zitten om zo na een prachtige duik nog even te genieten van het uitzicht.

Waar je auto huren

Een auto huren kan al vanaf Nederland geboekt worden. Het voordeel is dat je zeker weet dat je Nederlands kan spreken en dat de auto van jouw keuze nog beschikbaar is. Maar ook op het vliegveld kan je gemakkelijk zelf een huurauto regelen.

Huurauto Bonaire

Er zijn diverse verhuurbedrijven voor jouw perfecte huurauto op Bonaire. Let er wel op dat de auto huur helder is met een all-in prijs zodat je 100% zekerheid hebt. Dit houdt in dat je volledig verzekerd bent en je ook de eigen risico terugkrijgt na schade. Ook is het raadzaam om te informeren naar de aantal kilometers die gereden mogen worden. Vaak is dit ongelimiteerd op Bonaire maar vraag dit wel na. Dan voorkom je een nare verrassing achteraf.

Vissen Bonaire
Duikkaart Bonaire
Rincon Autoroutes Kaart
Tras Di Montana autoroute
Rincon Autoroutes Kaart
Bara di Karta Kaart