Mooiste foto's Bonaire

Een selectie van de mooiste foto's van Bonaire

»Algemene foto’s   »Duikfoto’s

De natuur op Bonaire is prachtig en erg divers. Neem tijdens je vakantie naar Bonaire de tijd om te genieten van de prachtige natuur en bijzondere plekjes. Er leven vele vogels, reptielen en zoogdieren die het bewonderen en fotograferen waard zijn. Langs de wegen zijn er veel mooie uitzichtpunten te vinden met weidse uitzichten. De natuur bestaat uit mangrove, vlaktes en heuvelachtig terrein. Vergeet ook niet om de zonsopkomst en zonsondergang te bekijken. De zon geeft de lucht op deze momenten prachtige kleuren.

Hieronder een selectie van de mooiste foto’s van Bonaire. Heb jij ook zo’n zin om je koffers te pakken? Ik hoop dat je na het zien van onderstaande foto’s ook verliefd wordt op dit prachtige eiland. Stuur jouw beste foto toe via het contactformulier en de mooiste foto’s worden toegevoegd.

camera 2024 kopen banner

Een selectie van de mooiste duikfoto's Bonaire

Bonaire staat bekend als een van de beste duikbestemmingen. Het eiland staat in de top 10 van mooiste duikplekken ter wereld. Er zijn veel koraalriffen met kleurrijke vissen en veel ander zeeleven te vinden. Duikplekken op Bonaire zijn meestal vanaf de kant bereikbaar. Dit maakt het makkelijk om er zelf op uit te trekken. Ook Klein Bonaire heeft prachtige duikstekken en is meer dan de moeite waard om te bezoeken.

Hieronder een overzicht met duikfoto’s van Bonaire. Heb jij ook zo’n zin om direct je snorkelspullen of duikspullen aan te trekken? Ik hoop dat je na het zien van deze foto’s ook verliefd wordt op de onderwaterwereld van dit prachtige eiland.

Vissen Bonaire
Duikkaart Bonaire
Rincon Autoroutes Kaart
Tras Di Montana autoroute
Rincon Autoroutes Kaart
Bara di Karta Kaart