Bonaire, dé nazomer vakantie bestemming

Bonaire blog, 10 augustus 2021 / zonvakantiebonaire.nl

Het is alweer alweer augustus 2021 en de zomer komt nog niet echt op gang. Dit is een van de redenen dat veel mensen tijdens de koude herfst en winterdagen naar de zon willen. Bonaire is het hele jaar door een perfecte bestemming om te genieten van zon, zee en strand. Ook voor de actieve vakantieganger is het eiland de ideale nazomer bestemming. Je kan hier niet alleen duiken en snorkelen maar ook windsurfen en kitesurfen zijn veel beoefende sporten op Bonaire. Daarom is Bonaire de perfecte nazomer- en overwinter bestemming.

Sorobon beach Bonaire

Bonaire is een populaire bestemming voor een zonvakantie. Voor de mensen die niet vastzitten aan schoolvakanties en bouwvak vakanties (hoogseizoen) is het interessant om juist buiten deze drukke vakantieperiode op vakantie te gaan. De prijzen liggen lager en een ander groot voordeel is dat er meer reizen beschikbaar zijn en de bestemming minder druk is.

Bonaire is een perfecte nazomer en overwinter bestemming

Weer en klimaat nazomer Bonaire

Het klimaat van Bonaire is tropisch en het hele jaar door vrij constant. Dit komt doordat Bonaire een eiland is die dicht bij de evenaar ligt. Het hele jaar door is het daardoor tropisch warm met een temperatuur rond de 30 graden. Er valt maar weinig regen op Bonaire. Tussen april en september valt ongeveer 22 tot 38 millimeter regen. De natste periode is tussen oktober en december. In deze periode valt er nog steeds niet meer dan 80 millimeter regen. De buien die voorkomen zijn echte tropische buien en zijn vaak kort en hevig. Ze vallen veelal in de nacht en ochtend.

Duiken Bonaire

Nazomervakantie boeken naar Bonaire

Pakketreizen naar Bonaire zijn vaak goedkoper dan los de vlucht en hotel te boeken. Er zijn meerdere maatschappijen die op Bonaire vliegen. Vergelijk de prijzen dus goed voordat je boekt. Ook het moment van boeken kan zorgen voor een gunstigere prijs. Zo kan vroegtijdig of juist last minute jouw vakantie naar Bonaire boeken een prijsvoordeel opleveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vissen Bonaire
Duikkaart Bonaire
Rincon Autoroutes Kaart
Tras Di Montana autoroute
Rincon Autoroutes Kaart
Bara di Karta Kaart